La crònica de l'acte de presentació del Baix Montseny...

Divendres 15 de juny, Sant Celoni








"QUE ESPAVILIN ELS D'ESCÒCIA, QUE POT SER QUE ELS PASSEM AL DAVANT"


La Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, en la presentació de l'Assemblea al Baix Montseny va dir, 
referint-se al procés d'independència que té iniciat Escòcia "ja cal que espavilin, que pot ser que els passem al davant!".

Davant d'una mica més de 100 persones que omplien a vessar la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni, Forcadell va anar dissipant els dubtes que encara tenen algunes persones sobre la independència de Catalunya. Sense amagar que no es tracta d'un procés fàcil, va recalcar que ens trobem en un moment especialment favorable per aconseguir-la i "no anem contra Espanya", va dir, "sinó a favor de la Dignitat de Catalunya". Una part important del seu discurs va dedicar-la a exposar els passos que s'aniran seguint, començant per la "Marxa cap a la Independència" que s'inicia el proper 30 de juny a Lleida i que recorrerà tot el país fins a confluir en la gran manifestació del proper 11 de setembre.

E
n la seva intervenció, Quim Masferrer, ex Teatre de Guerrilla i col·laborador de l'Assemblea, va explicar que des de fa uns mesos participa en diferents actes de l'entitat i que ha pogut observar que el moviment es va configurant com una gran bola de neu que creix sense parar. Va dir també, que quan una situació social és injusta cal canviar-la, i que és gràcies a la insubmissió a les lleis vigents que han fet les persones al llarg de la història que aquestes lleis s'han pogut canviar,

La presentació de l'acte va córrer a càrrec del Coordinador Comarcal de l'Assemblea, Marc Ricart, el qual va agrair la presència a  l'acte de diferents representants institucioncals, de partits i d'entitats. Entre ells els alcaldes de Sant Celoni i Vallgorguina i regidors;  els presidents comarcals de CIU, ERC i Solidaritat Catalana; la Presidenta d'Òmnium Cultural al Vallès Oriental i el grup promotor de l'entitat al Baix Montseny.

Comunicació Vallès Oriental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada