Vallès Oriental: 2a Diada per la Independència. 28-6-14. Parets del Vallès


El dissabte 28 de juny tindrà lloc la 2a Diada per la Independència.

Enguany, a Parets del Vallès, amb actuacions pel matí (pels més petits) i per la tarda, 
un dels primers mosaics en "V" que es faran al país abans de l' #11s2014

Més info:


2a DIADA PER LA INDEPENDÈNCIA 2014, A PARETS DEL VALLÈS - 28 de juny

La Coordinadora Comarcal de l’ANC del Vallès Oriental, conjuntament amb les assemblees territorials de Parets del Vallès i de Lliçà d’Amunt, organitzen la segona edició de la DIADA PER LA INDEPENDÈNCIA.

Enguany, el 28 de juny, Parets del Vallès es convertirà en l’eix d’una celebració festiva, reivindicativa, i plena d’activitats per a tothom, però especialment significatiu serà el gran mosaic que, amb l’ajuda de més de 2000 voluntaris, ens proposem realitzar.

Aquest mosaic serà, possiblement, el primer programat al país abans del de l’onze de setembre, i a semblança d’aquest, també es construirà una gran “V”, definint la voluntat d’un país compromès, la reivindicació de votar el 9 de novembre i l’assoliment de la victòria.

El 28 de juny és aquí mateix i, per a fer-ho possible necessitem la col·laboració i l’ajuda de tothom que pugui participar-hi. Necessitem, com a mínim, 2000 ciutadans que faran que aquesta fita que ens hem proposat a Parets sigui una realitat.

VOLUNTARIS: 
A tothom que n’estigui interessat, només li demanem que entri al següent formulari i deixi les seves dades. Ens anirem posant en contacte a mida que definim tots els detalls. Com veureu, a part del mosaic, també es necessitaran voluntaris per a conduir les activitats infantils i per a servir les taules a l’arrossada.

https://docs.google.com/forms/d/1ciZKRgT-Z4LVatRpGRTweuRON5K7KxtNNHJV-1yWdNc/viewform


Com us dèiem, la 2a Diada per la Independència comptarà, a més, amb un seguit d’activitats, que també concretarem amb més detall en els propers dies, però inicialment previstes en aquests horaris:

·         11:00 a 13:30 tallers infantils

·         13:30 a 16:00 arrossada

·         16:00 a 18:00 mosaic

·         18:00 acte polític

·         19:00 concert


L'acte:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007012579098

https://twitter.com/MosaicANCparets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada