Comunicat del Secretariat Nacional sobre l'auditoria de l'AG del 2012



Després del Secretariat Nacional del passat 22 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol informar:

Que el Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va decidir el març del 2012, amb la voluntat d’assegurar el màxim de rigor i transparència en els comptes de l’ANC, encarregar una auditoria comptable, arran de la qual es va crear una comissió per analitzar les despeses de l’assemblea general celebrada el 10 de març del 2012 al Palau Sant Jordi.

El Secretariat Nacional ha anat informant a les assemblees territorials de l’avenç d’aquest procés, en què no hi ha cap tipus de responsabilitat penal, sinó que es tracta d’un procés administratiu intern que té per objectiu esbrinar si s’han comès errors per tal que no es tornin a repetir i demanar, si cal, responsabilitats.

Amb l’objectiu que l’avaluació de les actuacions dutes a terme el passat 10 de març del 2012 sigui el màxim d’objectiva i clara, i amb la voluntat de tractar amb la màxima transparència aquest afer, el Secretariat Nacional de l’ANC va decidir el 23 de febrer del 2013 que una comissió externa analitzi la gestió de l’acte del passat 10 de març.

Aquest procés administratiu s’està tirant endavant amb la màxima transparència, i així continuarà sent. Els membres de ple dret, els col·laboradors i els simpatitzants de l’ANC poden estar tranquils sobre el bon funcionament de l’ANC, així com de la voluntat clara d’esclarir fins al final qualsevol dubte que hi pugui haver.
27 de febrer de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada