Caminada 26 d'agost


El diumenge 26 d'agost hi haurà la Marxa a Peu del Vallès Oriental, que organitza la Comarcal del Vallès Oriental.





Voluntariat.  IMPORTANT !!!

Es necessiten MOLTS VOLUNTARIS per aquest dia, si us plau feu-nos-ho saber si voleu participar !!!
Interessats, enviar correu a  ancvallesoriental.comunicacio@gmail.com ...

Voluntaris per al servei d'ordre, comunicació amb capçalera, reagrupament de gent, ajudar a repartir octavetes, ajudar a la venda de marxandatge, indicar l'aparcament als que arriben...


---




L'acte, a banda de la pròpia caminada, és un acte polític molt important, doncs l'objectiu és que alcaldes, personalitats de diferents àmbits i entitats de tota mena (colles de geganters, de diables, de grallers, entitats esportives, de defensa de la llengua, corals, sindicats, etc...) signin públicament el Manifest. 

Per aconseguir això, cal la màxima implicació de tots els membres de les AT. Tots coneixem personalitats de la nostra localitat, tots tenim contactes amb entitats i cal fer-los valdre. Estem segurs que entre tots aconseguirem un bon quòrum el dia 26.

Ara bé, ens podem trobar que algú no pugui venir aquest dia a signar-ho públicament, o bé que prefereixi no fer-ho en públic. No importa, podeu recollir la seva signatura igualment i passar-ne còpia a la Comarcal perquè en tingui constància i la pugui fer arribar al Secretariat. Ens podem trobar que alguna entitat no ho vulgui signar, però que en canvi alguns dels seus membres sí que estiguin disposats a participar en aquest acte i la caminada. Tampoc no importa, seran benvinguts. 

Pensem que és molt important que a la caminada hi vingui molta gent, i que hi anem ben acompanyats de grallers, diables, caps grossos, gegants... tal com ja han fet els companys de Castellcir, Castellterçol, Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbuí, en la seva caminada. Així farem més soroll, ens ho passarem millor i tothom ens veurà.


Alcaldes:

Pel que fa als alcaldes, des de la comarcal s'enviarà una invitació a tots els de la comarca, adjuntant-hi el Manifest i la carta. Seria bo que els coordinadors de cada AT fessin alguna gestió pel seu compte, per tal d'assegurar la seva presència i lligar-los "curtet". 

Com ja sabeu, la carta s'ha consensuat amb l'AMI i comptem, per tant,  amb els alcaldes dels municipis que en formen part, però també amb d'altres alcaldes que potser no han pogut adherir el seu municipi a l'AMI, però sí que estarien d'acord a signar el Manifest i enviar la carta al President de la Generalitat, ja que ambdós documents són a títol personal. Us reenviarem aquesta invitació, perquè tingueu coneixement del seu contingut i del dia que ha sortit.

Entitats i personalitats diverses:

S'enviarà una invitació general a totes les entitats de tots els municipis, adjuntant el Manifest de la Marxa, a través de les adreces públiques que consten a cadascuna de les webs municipals. Si creieu que fora convenient que s'enviï una invitació "personal" a algun president d'alguna entitat per tal de reforçar els vostres contactes, feu-ho saber, amb el mail corresponent, a la Comissió de Comunicació (ancvallesoriental.comunicacio@gmail.com).

Pel que fa a les personalitats, ho tenim més pelut, perquè no tenim ara per ara una base de dades amb aquestes persones. Ara bé, mirarem de recollir les màximes possibles i us demanem la col·laboració en això. Només caldrà enviar la informació que tingueu a Comunicació.

Us informarem de quan es farà la roda de premsa per informar als mitjans públicament de l'acte.


---


La caminada.

El punt de trobada de la caminada és a la plaça de l'Ajuntament de les Franqueses a les 9 h del matí. 

Hi ha prevista la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses per habilitar un aparcament donat el gran nombre de vehicles que esperem. 

Pel retorn a Les Franqueses des de La Porxada de Granollers, un cop acabat l'acte, hi haurà una furgoneta llançadora que portarà els conductors fins a aquest aparcament per tal de recollir els cotxes.


Material.

Vols pancarta per portar el 26 d'agost?
Pensa que la pots aprofitar per l'11 de Setembre.


 (exemple)

Són de lona, i fan 180x40 cm, amb sis punts d'anclatje.
Si en vols, posa't en contacte amb Sussi de Comunicació 


L'acte.

9h.   Trobada a Les Franqueses, a la Plaça de l'Ajuntament: ciutadans, alcaldes i entitats

9.30h   Signatura d'alcaldes i entitats

11h   Canovelles. Petició al President del Consell Comarcal

12.30h   Granollers. Petició a l'alcalde de la capital de la comarca

13h   La Porxada. Dóna la cara, ball de gegants, castellers, traca...


Els bars de la plaça ens oferiran un petit refrigeri en acabar... Per poder descansar una mica i comentar la jugada amb els companys...

---

El Comunicat.



Comunicat de l'Assemblea Nacional Catalana al Vallès Oriental

16 d'agost de 2012

Donada la greu situació que pateix Catalunya i les agressions de les quals són objecte  constantment la seva gent, la seva cultura i el seu autogovern, l'Assemblea Nacional Catalana del Vallès Oriental convoca una marxa a peu per la comarca amb el lema: ESPAVILEU PRESIDENT! VOLEM L'ESTAT PROPI.

Aquesta marxa a peu es farà el proper 26 d'agost. Començarà a les 9 del matí a la plaça de l'Ajuntament de Les Franqueses i acabarà al migdia a la capital de comarca, concretament a La Porxada, després d'haver passat per Canovelles.

Davant dels tres ajuntaments es farà una manifestació de força per la seva significació política: l'Alcalde de Les Franqueses és alhora el membre del Consell Directiu  de l'Associació de Municipis per la Independència en representació del Vallès Oriental, l'Alcalde de Canovelles és el President del Consell Comarcal, i Granollers és la capital de la comarca.

Aquesta acció s'emmarca dins la Marxa cap a la Independència, la campanya que l'Assemblea Nacional Catalana està duent a terme per tot Catalunya per tal de sensibilitzar i motivar la població per fer de l'11 de setembre d'enguany un punt d'inflexió que condueixi indefectiblement cap a la Independència. Una campanya que està adquirint un fort ressò nacional i internacional, dins la qual durant el mes juliol i fins al 8 d'agost s'han realitzat 223 actes de tot tipus, que van des d'aquells de caràcter nacional, com l'inici de la campanya a Lleida; o d'altres de tipus local, propers i intranyables, com la confecció amb la tècnica del patwork d'una pancarta a la plaça de Castellcir; o de molt multitudinaris, com la Roda el Vallès Oriental, una caravana de cotxes que va transcórrer per 23 poblacions de la comarca amb una participació de 350 vehicles, entre motos, tractors i cotxes.

ESPAVILEU PRESIDENT: vol deixar constància de la urgència i la imperiosa necessitat de donar el pas cap a la Independència. La llarga història de convivència amb Epanya ha deixat ben clar que la Independència és l'única manera de disposar dels recursos financers, culturals i mediambientals de Catalunya per poder-los posar al servei de la seva pròpia gent. La crisi financera actual ha posat encara més de manifest la sagnia i el menyspreu que  pateix la nostra nació, fins al punt que el  govern de la Generalitat es veu abocat a deixar de pagar les obligacions que té contretes amb empreses i treballadors del tercer sector  per culpa dels incompliments en les transferències de l'Estat.

Amb 840.000 aturats, 250.000 aturats sense prestacions, 100.000 famílies sense ingressos i 65.000 famílies que han perdut casa seva o la perdran ha arribat l'hora de dir PROU !! 

L'Assemblea Nacional Catalana és només la veu i l'instrument que encarna aquesta necessitat.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada