Itinerari Marxa a peu Vallès Oriental

Us deixem l'itinerari de la Marxa a Peu de Les Franqueses a Granollers.



9h. Concentració davant l'Ajuntament de Les Franqueses.
A la plaça hi haurà parada amb venda de marxandatge de l'ANC (per la caminada i per l'11S2012)

9.15h. Acte institucional. Rebuda als alcaldes per l'Alcalde de Les Franqueses. Lectura del manifest de la Marxa i Signatura de la carta dirigida al President de la Generalitat pels alcaldes.

10h. Sortida de la Caminada.

Des de l’Ajuntament de Les Franqueses per la carretera de Ribes direcció a la rotonda de Can Mònic. Temps aproximat 30 minuts.
A Can Mònic s’agafa la Ronda Nord de Granollers pel carrer del Pont direcció Canovelles i travessant el riu es va fins a la primera rotonda de Canovelles, passat el riu.
S’agafa a l’esquerra pel carrer Indústria i el primer carrer a la dreta  c/ de Santa Madrona i en direcció nord, agafar el carrer Enric Gurgui,  fins arribar a l’Ajuntament de Canovelles. Recorregut aproximat 3,2 Km. Arribada a l’Ajuntament de Canovelles aproximadament a les 11h


11.15h. Acte institucional. Rebuda de l'alcalde o representant de l'Ajuntament. Lectura del Manifest i signatura de la carta al President.

11.45h. Sortida cap a Granollers.

Es torna enrere pel mateix lloc on s’ha arribat per agafar el carrer Diagonal, el carrer Indústria direcció Granollers i el carrer Molí de la Sal fins a la rotonda del Passeig de la Ribera, es creua el riu pel pont i s’agafa el carrer Ramón Llull de Granollers fins a l’Avinguda de Joan Prim a Can Baulenes. Aproximadament 12,15h.
Un cop  a Granollers es baixa per l’Avinguda Joan Prim fins davant la Fonda Europa i d’allà pel carrer Sta. Anna fins a La Porxada. Arribada a La Porxada (total de 6 Km) aproximadament a les 12,45h.

13h. Acte institucional a La Porxada davant l'Ajuntament de Granollers.
Rebuda per l'Alcalde, lectura del Manifest i signatura de la carta la President.

13.30h. Acte lúdic.
A partir d'aquest moment podrem disfrutar de diverses activitats per amenitzar el moment.

14h. Tancament de l'acte.

Des de les 13h hi haurà prop de la Porxada un servei de minibus llançadora amb capacitat per 8 persones  per transportar els xofers dels cotxes particulars a recollir cotxes a Les Franqueses


Qui vulgui es pot descarregar una aproximació del recorregut en format GPX (per als mòbils i/o dispositius amb GPS per si voleu anar seguint el tecoreegut, així per a qui vulgui veure'l en el Google Earth o programes similars.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada