L'ANC de La Garriga celebra el seu primer aniversari


L’ANC de la Garriga està a punt de fer el seu primer any de vida. El dia 27 de desembre de l’any passat ens vam constituir i des d’aleshores hem treballat, amb l’ajuda de tots vosaltres, per dur a terme la primera fase de la feina de l’Assemblea Nacional Catalana, que va culminar el passat 11 de setembre amb la gran manifestació a Barcelona.

És per això que volem celebrar amb tots vosaltres, amb els vostres familiars, amics i coneguts aquest primer aniversari i ens fa molta il·lusió convidar-vos a la festa d’aniversari que farem el dia 4 de gener, a les 19 hores, al Casino de la Garriga. Durant la festa comptarem amb la participació de la Carme Forcadell, presidenta de l’ANC. Us esperem a tots!!

D’altra banda, per tal de recaptar diners, hem organitzat una loteria que se sortejarà el dia 6 de gener al país veí. Hem fet talonaris de 20 números que vendrem a 3 euros cadascú, dels quals l’ANC se’n quedarà 60 cèntims. Us hem de demanar que, com heu fet fins ara, continueu col·laborant per tirar endavant la nostra causa, aquesta vegada venent números. Podreu recollir talonaris els dies i en els llocs següents:
·         Del dimarts 18 fins al dilluns 31 de desembre (dies feiners), al carrer Sant Francesc 117 baixos, de 9 a 1 i de 5 a 7.
·         El dissabte dia 22 de desembre durant el PIC informatiu que tindrem a la plaça de Can Dachs (matí i tarda).
No haureu d’avançar els diners dels talonaris. Novament us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Com ja us hem dit el proper dissabte, dia 22 de desembre, tindrem una parada informativa i de venda de marxandatge independentista a la plaça de can Dachs. Necessitem voluntaris per als torns de matí i tarda. Si us plau feu-nos arribar la vostra disponibilitat perquè puguem preparar la graella de voluntaris. Moltes gràcies de nou!

I per acabar us recordem que el proper dimecres celebrem la nostra Assemblea general, a les 20 hores, a la Fundació Maurí. Fa uns dies us vam enviar la convocatòria amb tots els detalls. També us hi esperem!

Us donem les gràcies per haver llegit fins aquí i esperem poder-vos saludar a tots ben aviat.

Salut i independència!
Neus Portet
Coordinació ANC la Garriga




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada