Omplim l'estadi de Cornellà-El Prat

Perquè volem que Catalunya competeixi a Brasil el 2014, anem tothom el dia 2 de gener al Catalunya_Nigeria


Demostrem al món els nostres anhels de tenir Seleccions Catalanes i de llibertat!
Perque esperem que sigui l'últim partit amistós de la nostra Selecció! 

El 2 de gener hem d'aconseguir que el Catalunya Nigeria sigui una gran festa reivindicativa omplint l'Estadi de Cornellà-El Prat! 
L'Assemblea Nacional Catalana és Entitat Col · laboradora del partit, conjuntament amb La Plataforma ProSeleccions.
Per les entrades comprar ens heu d'enviar correu electrònic un mail a: ENTRADES@SELECCIONS.CAT indicant el numéro d'entrades que voleu, la zona, el telèfon de contacte i el nom de la persona responsable i la població. 
Nosaltros respondrem explicant-vos com heu de fer i on de haureu recollir les entrades. 

La data límit per demanar les entrtades és el 27 de Desembre. 

Promoció PER A AUTOCARS Por animar a la gent a fer Autocars des de totes les zonas del País us oferim un descompte del 30%, 3 samarretes de la Campanya "Catalunya al Mundial Brasil 2014" perque les sortegeu entre tota la gent de l'autocar i  ajudeu a reivindicar allò que és el nostre dret: que la selecció catalana de futbol pugui disputar competicions internacionals oficials. 

Por aconseguir-ho només cal que ens envieu tota la informació de l'autocar a ENTRADES@SELECCIONS.CAT i passeu un recollir les samarretes passatge Permanyer núm 3, de Barcelona. 

Si ens envieu la informació amb temps ho podrem penjar al web i enviar correu electrònic per als nostres col·laboradors de la població por facilitar que s'ompli.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada