Algunes recomanacions per l'Assemblea General de demà


1. Recordeu que només podran accedir al recinte del pavelló les persones que s'hagin inscrit a l'Assemblea General. No podrà entrar-hi ningú que no s'hi hagi inscrit prèviament, ni tampoc podran entrar-hi els acompanyants.

2. Els documents que s'hauran de sotmetre a votació i aprovació de l'AG estan penjats al webhttp://assemblea.cat. No se'n facilitaran còpies. Si voleu disposar dels documents durant l'AG heu d'imprimir-vos-els abans.

3. Si les AT voleu portar pancartes identificatives ho podeu fe. A l'entrada, dirigiu-vos a les perosnes acreditades que us ajudaran a penjar-les en els llocs més adients.



Informació bàsica
• Data: Dissabte, 16 de març del 2013
• Horari: Des de les 10.00h fins a l’hora de dinar. Acreditacions a partir de les 8.30h i fins les 10.00h. Per tal de no col·lapsar els accessos principals, us recomanem arribar amb antelació.
• Adreça: Pavelló Girona-Fontajau (Avinguda Josep Tarradellas i Joan, 22-24 Girona) 
• Xarxes socials : L’etiqueta o hashtag que s’utilitzarà a a Twitter és #assembleaANC
• Com a butlleta de votació utilitzarem exemplars del diari ElPuntAvui que per aquell dia ens imprimiran una contraportada especial que ens servirà com a papereta de votació. Us els facilitarem en els punts d’acreditació.


Per saber com arribar-hi en vehicle propi o transport públic vegeu: http://www.assemblea.cat/sites/default/files/16M/Dossier%20AG16M.pdf


Demà iniciem la segona etapa de l'ANC. Junts som imparables!

Independència és llibertat, Catalunya nou Estat!

Bona feina!
Jaume Marfany
Secretariat Naconal ANC
Comunicació irelacions internes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada