Taller sobre immigració

diumenge 24 de març
Consell del Poble LLerona
Les Franqueses de 10 a 14h. 

La sectorial Immigració per la Independència ens ha preparat un taller formatiu per tenir les idees clares quan aens apropem a aquest sector de la població.

Tal com havíem decidit fer, en l’anterior taller,  els que es vulguin quedar a dinar ho farem allà mateix doncs hi ha un restaurant. El menú costarà al voltant de 15€.




El contingut del taller s'ha consensut amb la sectorial basant-nos en  alguns del temes que més ens preocupen tant a nosaltres com, sobretot, a les persones immigrants son:

Marc Jurídic pels immigrants. Comparació entre la Llei d’Acollida i el Pacte Nacional per a la immigració catalanes amb la Lei de Estrangeria castellana.

Cohesió social. Tractament de la llengua, dret a la ciutadania, dret als serveis públics, la interrelació cultural, etc

Consulta. Qui en serà subjecte de dret, cens municipal i veïnatge civil.
  
El taller està obert a la participació de dos companys per AT i en el cas que aquesta sigui de dues poblacions podran assistir-ho quatre companys. Aquesta xifra la posem per evitar que un taller amb molta gent el faci menys àgil i productiu.

Cal confirmar la vostra assistència al taller i, pels que us vulgueu quedar  a dinar, cal reservar també la vostra plaça. 

Envieu un mail a Joan Guarch: guarchcj@hotmail.com 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada