11 setembre. Manifestació



Es necessita: representació de cadascuna de les AT a la capçalera de la Manifestació.
Es necessiten: voluntaris per al servei d'ordre.


Voluntaris: 

El Secretariat des de fa temps va demanant voluntaris pel servei d'ordre de la manifestació. Ja se n'han obtingut, però les previsions d'assistència són molt grans i en calen més. Especialment de gent vinculada a les AT i per tant més preparada.

Hem de pensar que aquesta manifestació és molt important, que tots els ulls seran damunt nostre, i que hem de donar un exemple al món de com la societat civil catalana és capaç d'organitzar-se i de dir tots a la una que volem un nou Estat per a Catalunya.

De l'èxit d'aquesta manifestació depèn que iniciem o no el camí cap a la Independència i que ho fem en bon peu.

No hi poden haver ni xiulades, ni cap pedra cap a cap aparador, ni cap container cremat, ni cap bandera espanyola cremada... i molt menys cap enfrontament entre nosaltres. Hem de mantenir l'ordre i el bon seny. No hem de caure en cap provocació, ni tan sols en aquelles que poden semblar que ens van a favor.

AIXÒ QUI HO ASSEGURA ÉS CADASCUN DE NOSALTRES, PERÒ TAMBÉ ÉS ABSOLUTAMENT NECESSARI UN BON SERVEI D'ORDRE.

És per això, que des del Secretariat de l'ANC i des de la Comarcal demanem un darrer esforç a cadascuna de les  AT. 


1er. Que a cadascun dels autocars s'avisi als assistents de la necessitat de mantenir el bon seny i l'ordre

2on. Que cada AT proporcioni voluntaris per al servei d'ordre. En necessitem molts o sigui que recluteu gent entre els vostres associats i feu-nos-ho saber a la comarcal, que ja farem el tràmit amb el secretariat.


Esperem que en aquesta ocasió la vostra disponibilitat sigui gran, ja que és molt el que ens hi juguem.




Representació de les AT i les AS a la capçalera de la Manifestació

Per tal de demostrar a tota la ciutadania i al món la gran diversitat i extensió de l'ANC, a les primeres files de la manifestació es busca la visibilitat de totes les AT i de totes les AS.

Es demana un representant per AT. Per ordenar aquesta presència caldrà que cada representant tingui una acreditació. Per aconseguir-la cal que envieu un mail amb les dades del vostre representant, DNI i nom complet, a:


No  cal dir que es necessiten aquestes dades com més aviat millor.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada