Els alcaldes signant la carta al President


Els alcaldes del Vallès Oriental es mobilitzen i demanen al President que comenci la secessió amb Espanya...




En l'acte del passat 26 d'agost podiem veure com gran part dels alcaldes del Vallès Oriental signaven la carta per enviar-la al sr. President de la Generalitat de Catalunya demanant-li que comencés la secessió amb Espanya, un procés encapçalat amb el lema: "Espavila President"...




Francesc Colomé i Tenas, Alcalde de les Franqueses i membre del Consell Directiu de l'Associació de Municipis per la Independència pel Vallès Oriental


Martí Pujol i Casals, Alcalde de Llinars del Vallès


Andreu González i Gil, Alcalde de L'Ametlla del Vallès


Miquel Moret i Espinosa, Alcalde accidental de Santa Eulàlia de Ronçana


Romuald Velasco i López, Alcalde de Martorelles


Martí Artalejo i Ferrer, Alcalde de Sant Pere de Vilamajor


Joan Mora i Alsina, Alcalde de Vallgorguina



Joan Pons i Fiori, Alcalde de Vilalba Sasserra


Joan Vila i Masssagué, Alcalde de Bigues i Riells

A més, ja havien signat anteriorment Caldes de Montbui (Jordi Solé) i Castellterçol (Carme Tantiñà), i van lliurar la carta signada amb anterioritat per impossibilitat d'asistir a l'acte Vilanova del Vallès (Oriol Safont), Sant Esteve de Palautordera (Salvador Cañellas), Santa Maria de Palautordera (Jordi Xena) i posteriorment Campins (Andreu Tohà) i Castellcir (Carles Ibàñez).

Cal destacar que el municipi de Vallromanes, encara no s'ha adherit a l'AMI (Associació de Municipis per la Independència) però la seva alcaldesa, Mariluz Muñoz Rodríguez ha signat la carta.

Esperem que l'alcalde de Canovelles al qual se li hi va fer entrega de la carta el dia de la Marxa a peu del Vallès Oriental, i que es va comprometre a portar a debat al consitori i al Consell Comarcal, del qual es President, compleixi la seva paraula.

Fotografies cedides per:   Agnès Vidal/ El 9 Nou 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada