Crida de l'Assemblea de Granollers i Canovelles a la participació de les entitats

L'Assemblea Territorial Granollers-Canovelles fa una crida a la participació de les entitats i associacions dels dos municipis en el gran projecte de la creació d'un nou Estat per a Catalunya.

Remarquen que aquest projecte és incloent, que no busca homogeneïtzar la societat, que tohom hi cap, que ningú hi sobra i que convé que tothom hi participi, fins i tot les persones que se'n senten al marge.

Per aquest motiu demana a les entitats culturals, esportives, AMPA, gent gran, juvenils, d'igualtat de drets, de cooperació i desenvolupament, i de serveis socials que siguin elements actius en el projecte de recuperar el país. I conclou que cal que es manifestin de forma oberta, transparent i valenta, fugint d'actituds partidistes.


Tant de bo la crida sigui escoltada: només amb un projecte incloent de tota la societat civil garantirem que en el procés de construir una Catalunya Independent siguem capaços d'assolir unes formes més participatives d'Estat i superar les mancances democràtiques que avui patim.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/1/?ui=2&ik=ff8d3e46f3&view=att&th=13a64f4a59e9adb4&attid=0.7&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada