L'ANC demana als seus adherits la col·laboració amb el banc dels aliments



Davant la crítica situació de dos milions de catalans que viuen en risc de pobresa l'Assemblea Nacional Catalana fa una crida una crida als seus adherits per tal que se sumin al voluntariat del Banc dels Aliments d’enguany. 

Ens anima a col·laborar amb aquesta iniciativa que té com a objectiu “lluitar contra la fam d’aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat”. 




Com a moviment de base i popular, l’ANC ha fet la crida conscient de la crítica situació que viuen moltes persones al país a causa de la crisi i les retallades. De fet, segons l’Eurostat, més de dos milions de catalans viuen en risc de pobresa o exclusió social. 

El Banc d’Aliments fa possible que totes aquelles persones que ho desitgin puguin fer-se voluntaris de manera estable, col·laborant d’una forma fixa i presencial; o bé col·laborant puntualment en algunes de les accions que encapçala la Fundació. Podeu trobar més informació a: 
                                       www.bancdelsaliments.org/ca/voluntari/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada