Tenim una nova Assemblea a la comarca: Lliçà de Vall

L'AT de Lliçà de Vall neix a partir de la plantada popular de l'estelada que va tenir lloc el 1 de setembre i que va convocar via xarxes socials aproximadament a 130 persones. 
L'Estelada va ser plantada a la propietat privada de Can Coll (espai simbòlic de Lliçà de Vall). La segona plantada de l'estelada va ser quatre dies després arran de la cremada de la primera bandera. La cremada va ser de matinada i a la tarda del mateix dia convocavem a 60-70 persones. 





Aquest va ser el moviment social que va fer que uns quants de nosaltres ens engresquessim a crear l'AT de Lliçà de Vall i gràcies també als companys de Lliçà d'Amunt que, amb la seva AT creada i consolidada, ens van apadrinar i ajudar a convocar l'acte de la xerrada popular del passat 13 d'octubre al Casal de Joves El Kaliu  que l'Ajuntament ens va cedir. 
La xerrada va convocar a més de 60 persones i va servir per donar a conèixer la iniciativa de tenir AT a Lliçà de Vall i crear-la aquell mateix dia. L'acta de constitució la varen signar 40 persones dels assistents.

Els qui van tenir la iniciativa de trobar-se amb els companys de Lliçà d'Amunt van ser en Pere Grau, Antoni Ruiz i Ferran Ballestà.

Ara ja hem fet dos reunions amb una participació de 20 a 30 persones amb bona acceptació del poble i les properes activitats a fer seran:

  • Presentació de l'AT de Lliçà de Vall a les entitats municipals, partits politics i alcaldia de Lliçà de Vall.
  • Participació al Fira't per Nadal de Lliçà de Vall els dies 15 i 16 de desembre amb una parada per fer activitats intantils, vendre de productes i difusió de l'ANC.
  • Portar a ple municipal la moció per adherir Lliçà de Vall a Municipis per la Independència i per demanar un espai públic per penjar una estelada.
El coordinador de la territorial és Pere Grau, el tresorer Lluís Pujol i el secretari Antoni Ruiz.

correu provisional: llicavolserlliure@gmail.com
 Fotos de la Plantada: Jaume Codina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada