Acte unitari del Vallès Oriental: Caravana de vehicles



"Per l'Estat Propi, Roda el Vallès Oriental" és el lema d'aquesta iniciativa que juntarà tots els integrants de les assemblees territorials del Vallès Oriental per realitzar aquesta caravana de vehicles.  (per més informació cliqueu a la notícia) 




L'acte tindrà lloc el diumenge 15 de juliol a partir de les 18h. a La Garriga, i recorrerà diferents pobles de la comarca: l'Ametlla, Bigues i Riells, Castellterçol, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà s'Amunt, Canovelles, Les Franqueses, Granollers, Parets, Mollet, Montmeló, Montornès, Vilanova, La Roca, Cardedeu, Sant Celoni, Llinars, Sant Antoni de Vilamajor i Cànoves, per finalitzar de nou a la Garriga.

Prop de 90 km de recorregut. L'objectiu és  generalitzar la mobilització de tots els ciutadans de Catalunya per confluir el proper 11 de setembre a BCN en una gran concentració que forci els partits polítics a emprendre el camí de l'autodeterminació.

Hi haurà un fi de festa animat, amb una botifarrada i un concert

A més, els participants a la Roda seran rebuts per una nutrida representació dels alcaldes de la comarca i pel coordinador comarcal de l'Assemblea, Marc Ricart, que és també membre del Secretariat de l'ANC. 

També es gravarà un vídeo de tota la roda i d'aquest fi de festa per a penjar al youtube i altres xarxes socials.

Us esperem !!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada