Modificacions del recorregut


Modificacions del recorregut inicialment previst de la Roda el Vallès Oriental



Canvis del recorregut


A La Garriga els cotxes que s’hi concentrin ja es direccionaran cap el sentit de la marxa. Els cotxes que s’afegeixen que venen de Llinars s’enganxaran al final dels que esperen a La Garriga.

Al sortir de La Garriga no passem per la C17 sinó que anem per la carretera vella i per tant l’agafem directament des del Caprabo.

A Bigues els que baixen de St Feliu es concentraran al Polígon de Can Barri perquè poden esperar-se millor. S’afegiran al final del gruix que vingui des de l’Ametlla.

Els de Lliçà s’hauran d’enganxar darrera els últims que vinguin de Sta. Eulàlia.

A l'arribar a Canovelles no agafem la carretera vella cap a l’Ametlla sinó que arribem a la rotonda de la Camp i entrem a Canovelles pel Camí Vell de Canovelles (aquell primer tros és de Granollers) i continuem pel carrer de la Riera i al final entronquem amb el Passeig de la Ribera. L’agafem i un tros més enllà fem un reagrupament. Pel Passeig anem fins a la carretera de Llerona. Passem més pel mig de Canovelles i ens estalviem entra a la C17 sempre problemàtic a més ens estalviem uns kilòmetres.

Al final de Mollet, per simplificar, agafem la carretera que va cap a Badalona i abans d’arribar a Sant Fost entrem als polígons de Martorelles (on hi ha la Derbi) i podem fer un altre reagrupament, perquè el pas per Mollet pot haver estat dificultós.

La darrera variació és la més substancial. Com que el recorregut és molt llarg, per no arribar molt tard, com que els companys que venen de la zona de St. Celoni al començar ja s’han agrupat a Llinars i han desfilat pel mig de Llinars i han passat per St. Antoni per arribar a Cànoves, no anirem un altre cop a Llinars. A l'arribar a Cardedeu abans de travessar-lo, agafarem la carretera que porta a Cànoves. Ens estalviem la travessia de Cardedeu que també pot ser molt problemàtica i només fem un tros tangencial de Cardedeu però ens estalviem 26 kilòmetres i guanyem molt de temps.

Com que a cada lloc de marxa hi haurà un responsable a l'anar-se afegint a la caravana, els responsables aniran quedant distribuïts per trams el que facilitarà els reagrupaments en cas de fragmentació.

És aconsellable anar al menys dues persones a cada cotxe perquè una està per la circulació i l’altre pot estar per la gresca i el copilotatge.


Responsables per zones

El responsable a La Garriga i de tot l'acte és en Joan Guarch que anirà sempre al capdavant de la marxa.

Dels cotxes que vinguin de Llinars el responsable és l’Enric Molina i succesivament en la seva columna l’Eduard Zapater i l’Eduard Salmeron.

A l'arribar a Bigues el responsable és en Jordi Arumí que ja ve des de St. Feliu i darrera en Jordi Vila i la Maite Bonora (o a qui designin)

Finalment els darrers a incorporar-se ( a excepció de cotxes individuals a les poblacions) és la columna de Lliçà i el responsable és en Pitu Camps.



Bé tots els problemes que surtin els anirem resolent amb paciència, positivitat i alegria.

Espero que tots ho disfrutem i sigui un èxit

Més ben dit que mai estem fent el camí de l’Estat Propi






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada