Recomanacions per la Roda el Vallès Oriental



Recomanacions de seguretat, ordre, convivència i horaris per la caravana de vehicles del 15 de juliol.

(modificat dijous 12 de juliol!!)




Hora d'arribada a la Garriga: Arribeu mitja hora abans com a mínim. Penseu que se sortirà molt puntual i que abans s'hauran d'ordenar els cotxes, si els voleu acabar de guarnir, etc... Hi haurà material de merxandatge a aquest efectes.

Motoristes voluntaris: El servei d'ordre de la marxa serà sobretot amb motoristes. Necessitarem per tant voluntaris. Tots aquells que pugueu, si us plau, arribeu una hora ( 17 h) abans per poder-ho organitzar. lloc de trobada voluntaris: Polígon Terrers, davant del Caprabo.

Lloc de trobada a la Garriga: en entrar a la població trobareu indicadors que us adreceran al lloc de trobada (Polígon Can Terrers), hi posarà "Marxa" i la fletxa corresponent.

En arribar a la Garriga: l'ajuntament habilitarà un aparcament  a Roques Blanques per als participants a la Roda, estarà indicat amb la P de pàrquing. Aquest aparcament està a 5 minuts a peu del lloc de la festa: Plaça del Silenci. Els ompanys voluntaris ja us aniran indicant el camí.

Durant la marxa:  Siguem cívics

                Respectem les distàncies de seguretat entre vehicles (evitem riscos de topades)
                Circulem pel carril dret
                Respectem les normes de circulació 
                Respectem semàfors a no ser que estiguin regulats per la policia o la pròpia caravana.
                No fem avançaments (excepte les motos de la organització)
                Circulem a la velocitat del vehicle que ens precedeix.
                Qualsevol incidència la resoldrem amb calma i en positiu
                Al arribar a La Garriga seguirem les instruccions dels voluntaris i el sentit comú.
                Mirarem de no tocar el clàxon, hi haurà megafonia durant la marxa
                Posem benzina abans de sortir (la volta son gairebé 100 Km a marxa lenta)

               Portem el cotxe decorat i no anem sols:  portem estelades, imprimim el logo de l'ANC i enganxem-lo al cotxe, també el cartell de la "Roda", la crida a l'11 de setembre, etc.
     És molt important fer notar durant la marxa que és una iniciativa de l'Assemblea Nacional Catalana


PREVISIÓ D'HORARIS DE PAS 
PER LES DIFERENTS POBLACIONS


Tronc de vehicles de la zona Baix Montseny

16h: Sta. Margarida (Vehicles de Montseny, St. Esteve i Sta. Mª de Palautordera). Responsable: Eduard Salmeron. Sortida cap a St. Celoni
16h: Pl. De la Vila de Campins (vehicles de Fogars, Campins i Gualba (opcional)). Responsable: Eduard Zapater. Sortida cap a St. Celoni
16,30h: Pàrking del Pavelló d’Esports de St. Celoni (vehicles de Palautordera, Campins, Vallgorguina, Gualba (opcional) i St. Celoni). Responsable Eduard Zapater.

Marxa tots junts cap a Vilalba i Llinars per la variant. Entrada a Llinars per la rotonda i es concentraran al Polígon Sud de Llinars.

17h: Polígon Sud de Llinars. Sortida a buscar la carretera de Cardedeu i travessant pel mig de Llinars fins agafar la carretera de St. Antoni de Vilamajor es travessarà pel mig de SANT ANTONI DE VILAMAJOR, es continuarà cap a CÀNOVES i per Samalús fins arribar a La Garriga per iniciar el recorregut amb el gruix de la Roda a les 18h.

A l'arribar a La Garriga, passada la via del tren es baixa pel carrer Figueral fins a la carretera de Barcelona, s’agafa en direcció Granollers i sortint de La Garriga a la segona rotonda , la de Can Terrers, s’agafa a la dreta cap a dins el polígon, ja és el mateix carrer del Caprabo. Allà començarà la caravana. Responsable Enric Molina

Tronc de vehicles de la zona de la serra de Ponent


17h: concentració de vehicles a Caldes i sortida cap a St. Feliu. Responsable Maite Bonora

17h: concentració de vehicles a Castellterçol (cotxes de Granera, Castellcir i Castellterçol), sortida cap a St. Feliu. Responsable Bernat Vila

17,30h: Cim de les Àligues de St. Feliu (vehicles de Castellterçol, St. Quirze, Caldes i St. Feliu). Sortida cap a Bigues. Responsable Jordi Arumí.
18h: Pl. Del Mercat de Bigues, concentració dels vehicles de Bigues junts amb els que baixin de St. Feliu aniran cap al Polígon de Can Barri per entroncar amb el gruix de la caravana al seu pas per la rotonda de Can Barri a les 18,15h. Responsable Jordi Arumí.
17h: Pàrking de l’Esclat, zona de la Cruïlla, concentració dels vehicles de Lliçà d’Amunt. Recorregut cap a Lliçà de Vall, urbanitzacions de Lliçà d’Amunt i tornar al Pàrking de l’Esclat a esperar el gruix de la caravana a les 18,30h. Responsable Pitu Camps



Tronc central de vehicles

17h: Polígon de Can Terrers a LA GARRIGA (venint de Granollers, abans d’entrar a La Garriga a l’esquerra) Darrera el Lidl a la zona del Caprabo. Inici de la concentració de tots els vehicles del gruix de la caravana al costat mateix del Caprabo. Responsable Joan Guarch

18h: Incorporació del tronc de vehicles provinents de Llinars i SORTIDA DE LA RODA DEL VALLÈS PER L’ESTAT PROPI

S’agafa directament la carretera BP 1432 cap a l’Ametlla cap a la rotonda de Can Quico
18,04h: pas per la rotonda de Can Quico de l’AMETLLA (2Km). Continuar per la BP 1432 cap a Bigues.

18,12h: pas per la rotonda de Can Barri a BIGUES (6Km). S’afegeixen els vehicles provinents de St. Feliu que ens esperen al Polígon de Can Barri. Continuar per la BV 1435 cap a Sta. Eulàlia.

18,18h: pas per SANTA EULÀLIA (9Km). Es continua cap a Lliçà d’Amunt. A l’encreuament amb la carretera de Caldes s’incorporen els vehicles de Lliçà d’Amunt

18,26h: pas per LLIÇÀ D'AMUNT (13Km). Es continua per la BV 1432 cap a Granollers, fins a la rotonda de la fàbrica   Camp a Granollers i pel carrer Camí Vell de Canovelles i després el de la Riera es travessa Canovelles.

18,34h: pas pel mig de CANOVELLES (17Km), es va a buscar el passeig de la Ribera al costat del riu per, ( aquí es fa una primera zona de reagrupament davant Electro Pla)) passant pels polígons anar a buscar la BV 1433 a la rotonda de LLerona (21 Km). Pas aprox a les 18,42h. Es continua per la N 152a cap a Les Franqueses.

Aquí s’afegeixen els tractors de la Unió de Pagesos que recolza la caravana i l’encapçalaran a partir d’aquí i ens acompanyaran una vintena de Km fins a Mollet.

18,46h: Pas per LES FRANQUESES (23Km). Es continua cap a Granollers.

18,50h: Entrada a Granollers per Can Mònic (25 Km). Travessarem GRANOLLERS pel c/ Girona fins a l’Estació de Granollers Centre (28 Km). Continuació pel carrer Colom fins a la carretera de Palou. S’agafa la BP 5002 cap a Palou. Pas per Palou (29 Km) a les 18,58h. Es continua cap el Circuit de Catalunya. S’agafa la B 144 i travessant la C17 es va cap a Parets.

19,10h: Pas per PARETS (35 Km). S’agafa la BV 1604 cap a Mollet.

19,16h: Entrada a MOLLET (38 Km) per la rotonda del barri de Lourdes. Travessem tot Mollet per l’antiga N 152 (pot ser un pas lent perquè hi ha 10 semàfors i 3 rotondes).Travessat tot Mollet els tractors abandonen la caravana. Hauran passat pel mig de Les Franqueses, Granollers, Parets i Mollet amb un total de 19Km.

19,22h: Al final de Mollet (41 Km) en una rotonda s’agafa a l’esquerra la B 500 en direcció a Sant Fost. Un cop travessat el pont a la primera rotonda, s’entra a l’esquerra pel costat del riu als polígons de Martorelles (a on hi ha la Derbi). Allí farem una segona zona de reagrupament.

19,26h Pels polígons (43Km) fins a buscar el pont nou i travessant el riu i l’autopista retorn cap a Mollet per agafar la C 17 en direcció Vic cap al Circuit de Catalunya.

19,38h Al circuit (49 Km) s’agafa la BV 5003 per anar cap a Montmeló

19,42h: Pas per MONTMELÓ (51 Km). Es continua per la BV 5001 cap a Montornès.

19,46h Pas per MONTORNÈS (53Km). Es continua cap a Vilanova.

19,52h Pas per VILANOVA (56Km). Es continua per la mateixa BV 5001 cap a La Roca.

20,02h: Pas per LA ROCA (61Km). El pas de La Roca pot endarrerir la marxa perquè ens trobem fins a 6 semàfors. Es continua per la C 1415c direcció Argentona i a uns 2 Km s’agafa a l’esquerra la BV 5105 cap a Sta. Agnès i Cardedeu.

20,12h: Arribem a la rotonda on es troben la sortida-entrada de l’autopista i la variant de Cardedeu (66Km). Agafem cap a Cardedeu Oest

20,18h: Entrem a CARDEDEU (69Km) i de seguida, abans de creuar-lo, agafem a l’esquerra la BV 5108 cap a Cànoves.

20,30h: Pas per CÀNOVES I SAMALÚS (75 Km). Es continua per la BP 5107 cap a La Garriga

20,46h Arribada a La Garriga (83 Km). Els cotxes es dirigeixen per la carretera de Llinars i c/ Figueral cap a l’aparcament de Roques Blanques enfront del PKg de La Sínia a l’altre costat del riu. Ja hi hauran indicacions de Pkg amb fletxes senyalant el camí.



20,50h Aparcament dels cotxes a Roques Blanques i tornem a peu cap a la Plaça del Silenci (5 minuts per La Sínia)

21,00h: Recepció institucional a la Pl. Del Silenci. Parlaments i Lectura del Manifest de la Marxa.

21,25h Festa de La Garriga amb ball de bastons i gegants

22,00h Concert amb Diatònica eurítmica; Ubuntu Soul i Tetuà. Per acabar amb una butifarrada

L’arribada es pot retardar una mica pel pas lent de les poblacions com Mollet i La Roca i les esperes en els llocs de reagrupament.



Ens veiem diumenge a la tarda.... Bona RODA !!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada