Camina des de Castellcir a Caldes


Camina el dia 28 de juliol ... Des de Castellcir a Caldes...





El dissabte 28 de juliol les assemblees territorials de l'Assemblea Nacional Catalana de Castellcir, Granera, Castellterçol, Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbui organitzem una caminada des de Castellcir fins a Caldes, per reivindicar que volem que Catalunya esdevingui un estat independent; per això convidem tots els participants a dur la senyera o  l’estelada.
Sortirem de Castellcir a les 9 del matí, continuarem per la carretera fins a Castellterçol, on esmorzarem a les 10 del matí. Seguirem fins a Sant Feliu de Codines, i allà, al camp de futbol a les 2 del migdia, dinarem. A les 17 h s’iniciarà la baixada cap a Caldes.
A Caldes, ens agruparem a la plaça de Romà Martí, a les 19 h, i recorrerem els carrers de Montserrat, l’avinguda de Pi i Margall, la plaça de l’Església, el carrer del Forn i la plaça de la Font del Lleó.
A la plaça ens rebrà l’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, llegirem el manifest de la Marxa cap a la Independència, soparem i gaudirem del grup de música xaiPhone.
Els participants poden incorporar-se a la caminada en els punts següents, o apuntar-se a esmorzar o a sopar:
- a les 9 h a Castellcir,
- a les 10 h a Castellterçol,
- a les 14 h a Sant Feliu de Codines per dinar, o bé a les 17 h, a la sortida del poble per la C59, per iniciar el trajecte cap a Caldes,
- o bé, a les 19 h a Caldes de Montbui, a la plaça de Romà Martí.
A totes les poblacions, hi ha previstes actuacions d’entitats de cultura tradicional.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada