La Marxa sobre rodes al Vallès Oriental


La Roda va tenir un seguiment impressionant, i una més gran encara expectació per part del públic que s'acostava i animava als participants...







350 cotxes, segons la Guàrdia Urbana de Granollers, una decena de tractors de La Unió de Pagesos del Vallès Oriental i un nombre indeterminat de motos van participar ahir al vespre a la Roda el Vallès Oriental per l'Estat Propi, primer acte comarcal de la Marxa cap a la Independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana aquest estiu per reclamar al Govern català i al Parlament l'inici de les actuacions pertinents per assolir la Independència de Catalunya.


L'acollida de la població durant tot el recorregut, que va incloure poblacions, va ser molt favorable. Grups de persones s'havien reunit en determinades cruïlles per manifestar el seu suport mostrant estelades i persones individuals des de balcons i voreres, van anar acompanyant la comitiva. També hi va haver un reduït nombre de persones que en passar per Sant Eulàlia de Ronçana mostraven banderes espanyoles i un cartell escrit enn català que manifestava el seu desacord amb la independència, però sense que es produís cap incident.


L'inici i el final de la marxa va ser a La Garriga, on en acabat es va celebrar una festa i una botifarrada. En arribar a la població centenars de persones de la població s'havien reunit per donar la benvinguda als participants a la marxa amb crits d'Independència i es va celebrar un acte institucional en el qual va intervenir l'alcaldessa de La Garriga, Sra. Meritxell Budó, l'alcalde de Les Franqueses, Sr. Francesc Colomé, que va parlar amb nom del Municipis per la Independència (AMI) del Vallès Oriental, l'alcalde de Caldes de Montbuï, Sr. Jordi Solé, l'alcalde de L’Ametlla,del Vallès, Sr. Andreu González i el Coordinador Comarcal i membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, Sr. Marc Ricart.


A la festa es va realitzar un mural on les persones que volien penjaven paperetes on escrivien els seus motius per voler la llibertat de Catalunya i diverses persones van anar donant cara per la Independència en la  iniciativa de membres de l'ANC del Berguedà http://www.donalacara.cat de membres de l'ANC del Berguedà que tan èxit està tenint arreu i on ja han donat la cara prop de 28.000 persones.


Hi van intervenir els grups musicals Diatònica Eurítmica, Ubuntu Soul i Tetuà, a més d'un ball de bastons amb Anem del Pal.


Anirem actualitzant les fotografies sel·leccionades conforme les anem rebent. Tanmateix us deixarem els links per poder accedir a la totalitat del material rebut.












(Gràcies a tothom que ens faci arribar el material propi!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada