Roda el Vallès Oriental

 

Us recordem que el proper 15 de juliol (diumenge) a partir de les 18h a la Garriga hi haurà la Caravana de Vehicles per l'Estat Propi amb motiu dels actes de la Marxa Cap a la Independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana.

Per consultar els pobles pels quals passa i els recorreguts addicionals, consulteu a la notícia.


Com ja sabeu, el recorregut és el següent:
La Garriga, l'Ametlla, Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà s'Amunt, Canovelles, Les Franqueses, Granollers, Parets, Mollet, Montmeló, Montornès, Vilanova, La Roca, Cardedeu, Llinars, Sant Antoni de Vilamajor i Cànoves, per finalitzar de nou a la Garriga.

Com el recorregut no pot agafar tot el Vallès Oriental, s'han creat dues columnes més què s'uniràn a la Caravana principal.

Primera Columna (serra de Ponent): concentració a Bigues (rotonda de Can Barri) a les 18h. S'hi uniràn Caldes de Montbui, Castellterçol, Castellcir, Granera i Sant Quirze de Safaja. S'afegiran a la Roda en el seu pas per Bigues i Riells (aproximadament a les 18.15h)

Segona Columna (baix Montseny): concentració a Llinars a les 17h. per unir-se a la Caravana a les 18h. a la Garriga. Els pobles què s'afegeixen a la columna seràn Campins, Gualba, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Valgorguina.

Excepcionalment, la gent de Sant Celoni s'ha convocat a les 16.30h per unir-se a la Caravana en el seu punt de sortida a la Garriga a les 18h.


Passeu la informació a tothom què pogueu...









   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada