ANC La Roca: Èxit del Taller de Cultura i Tradicions "El poble diu Prou"

L'ANC de La Roca ha organitzat un seguit d'activitats sota el lema general de El poble diu Prou.

Va començar amb una xerrada Estratègia i negociació per a la Independència a càrrec de la Fundació Catalunya Estat i ha continuat amb un taller sobre cultura i tradicions populars catalanes adreçat als més petits.
Hi van participar els Gegants de La Roca i la Colla de Diables Sis,sis,sis
S'hi van practicar jocs infantils de tots els tipus i s'hi van construir a partir d'uns retallables espases i escuts per combatre el Drac que escanya el poble amb les seves exigències de tributs i renúncies.

També s'hi presentava l'exposició de plàfons  Ahir, Avui, Demà sobre la situació que patim i l'esdevenidor que entre tots preparem.  
Els companys de La Roca pensen que organitzar activitats per els més petits és una bona manera de connectar ab els pares i poder parlar i donar difusió tant de l'ANC com de l'objectiu de la Independència. I en aquest sentit es mostren satisfets d'haver assolit el seu propòsit.

La següent les activitats El poble diu prou va ser la presentació del llibre Cabdills del periodista Marc Moreno un thriller on la política catalana és analitzada de forma exhaustiva.

El poble diu prou culminarà amb una caminada a l'Erita de Sant Bartomeu de Cabanyes el dia 5 de maig, on s'espera finalment localitza el Drac que ens escanya i erradicar-lo de les nostres vides. La caminada ascendirà en dues columnes l'una provinent del Maresme i l'altre del Vallès Oriental.
Més informació: 
http://www.elpoblediuprou.cat/

Per l'exposisició de plàfons vegeu: http://vallesorientalanc.blogspot.com.es/2012/12/recursos-plafons-per-una-exposicio-io.html

Pels retallables dels escuts i espases: 
http://media.wix.com/ugd//1c0829_3a24e9938f23ef0fe7ceb23d602d6862.pdf
http://media.wix.com/ugd//1c0829_79095d3005e6629f72061c8736bdf9e2.pdf

ATENCIÓ: Aquests retallables es poden adaptar per a qualsevol de les AT que en vulgués per a les seves activitat i surten a un preu de 0,10€. Demanue-los a: laroca-v@assemblea.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada