Comissió comarcal per explicar el futur de les pensions al nou Estat català

Ha començat a funcionar a la comarca una comissió de l'ANC Vallès Oriental per explicar el futur de les pensions en el nou Estat Català a tot tipus d'entitats i associacions, especialment els Casals d'Àvis.

La comissió és una iniciativa sorgida arrel del curset de formació sobre pensions que es va fer ja fa algunes setmanes. Aleshores es va veure la necessitat d'estructurar una tasca específica sobre aquest tema que tant preocupa a molts ciutadans i que és objecte de moltes mentides per part dels sectors unionistes.

L'objectiu de la comissió és posar a disposició de totes les AT de la comarca un grup de persones preparades per dur a terme xerrades a les entitats on s'agrupa la ciutadania més preocupada pel futur de les pensions. Tenen preparat un petit powerpoint per tal de fer més atractiva la xerrada sense sobrecarregar-la de dades, i donar-li alhora major credibilitat.

La comissió està coordinada pel company Enric Serra de l'ANC de Les Franqueses i el el primer projecte de xerrada està elaborat per en Jesús Sans de la sectorial de Jubilats per la Independència a partir, entre d'altres, de documents gràfics de la Fundació Catalunya Estat. En aquests moments la comissió té tres grups de treball a la comarca.

La primera tanda de xerrades s'ha començat a La Roca i consta de tres xerrades com podreu veure al cartell. L'Assemblea de La Roca ha establert el contacte amb les entitats i presenta cadascuna de les xerrades tot procurant estimular al màxim el debat entre els assistents. A la primera d'aquestes xerrades al Casal d'Avis de Santa Agnés hi van assitir 15 de persones d'edats entre els 65 i els 80 anys.

L'experiència va resultar molt positiva, perquè les xerrades adreçades a grups concrets de la població permeten una major proximitat entre els assistents i més possibilitats d'establir un bon diàleg.

Podeu tenir més informació sobre les pensions a la secció d'quest blog "Per saber-ne més": Les pensions es podran incrementar un 20% quan recuparem el dèficit fiscal

A T E N C I Ó    ! ! ! 

LES DATES S'HAN MODIFICAT !!!!



Les properes xerrades previstes són:

- 16 d'abril, Vilanova del V. (pendent confirmar).
- 13 de maig, Corró d'Avall (les Franqueses V.).
- 15 de maig, Sant Celoni.
- 21 de maig, Bellavista (les Franqueses V.).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada