Comunicació Sectorial del Moviment Obrer sobre les acccions a emprendre l'1de Maig


A l'atenció dels coordinadors de Assemblees Territorials de l'ANC
Benvolguts Companys:

D'aquí a uns dies se celebrarà l'1 de Maig. Com assenyalava amb encert un company es "la Diada dels treballadors".

Com sabeu la idea del dret a l'autodeterminació i la independència de Catalunya troben, entre els treballadors, algunes incomprensions derivades sigui per l'origen de naixement o familiar, sigui perquè les idees del unionisme federal encara estan molt arrelades.


En qualsevol cas, convèncer exigeix el debat i aquest s'ha d'establir des de la proximitatLa nostra visió és que les reivindicacions socials i nacionals que afecten el conjunt del poble de Catalunya han de formar part d'un mateix paquet. Perdoneu un exemple tan simple però podríem dir que,  drets socials i nacionals, no poden ser com l'aigua i l'oli sinó que han de ser com el cafè amb llet.

Bé, el S.N. de l'ANC va aprovar la participació de la mateixa en els actes que convoquin els sindicats l'1 de maig, i amb la Secretaria de Discurs Polític hem anat avançant en els detalls que us exposem perquè pugueu anar prenent les mesures que creieu oportunes:

1. - El S.N. es dirigirà als sindicats expressant la seva solidaritat amb els treballadors i realitzant les valoracions polítiques que cregui oportunes. Al mateix temps el S.N. cridarà a totes les Assemblees Territorials perquè, en la mesura de les seves possibilitats, participin en els actes del 1er. de maig.

2. - La Sectorial s'ocuparà d'organitzar els detalls de la nostra presència en els diferents actes de celebració del 1er de Maig. En aquest sentit avancem els següents criteris:

a. L'objectiu central és visualitzar al màxim la presència de la reivindicació nacional en els actes sense alterar el seu contingut específic. En aquest sentit us proposem:


a. Muntar parades a la proximitat dels llocs on hagin de transitar els manifestants.
b. A més dels materials habituals. Us farem arribar un text redactat per la sectorial un en català i un altre en castellà (per separat) per oferir-lo als manifestants.
c. Les parades seran el lloc de trobada de tots els membres que vulguin participar de cada territorial.

           b. Visualitzarem la nostra presència:
a. Repartint els fulls de salutació als manifestants que haurem editat expressament.
b. Portant el màxim nombre de estelades que puguem de manera individual. Atenció: la idea és no fer seguicis propis, tampoc portar pancartes. Del que es tracta és que hagin moltes estelades difuses entre la gent tant en els actes com al llarg de tota la manifestació.
c. Paradetes, fulles i estelades seran l'eix de la nostra visualització. I no us oblideu de les fulles d'afiliació!!

c. Primeres qüestions pràctiques per als que acordeu assistir-hi:
a. Comunicar ràpidament que aneu a participar. Hem de distribuir adequadament els llocs per a la instal·lació de les parades. Que serà, alhora, el vostre lloc de concentració,
b. Intentarem que conegueu amb temps els recorreguts.
c. En qualsevol cas, si per els vostres contactes o per el tipus de la població, us ho organitzeu pel vostre compte, si us plau, no deixeu de comunicar.
d. Al final prepararem un dossier de resum de la participació de l'ANC en el 1r de maig. No oblideu de enviar fotografies.

Per confirmar la vostra presència i demanar qualsevol informació adreceu-vos a:


Ben cordialment,

Alfredo Bienzobas
Coordinador general de la
Sectorial del M.O. de l'ANC
--
                          Diego Arcos, Secretari  
                          0034 675384396

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada