Activitats del grup promotor de l'AT de Montornès del Vallès

Tenim un grup d'associats de l'ANC de Montornès del Vallès que treballa per constituir l'Assemblea Territorial d'aquesta població.

Ja han tingut una primera reunió per conèixer-se http://vallesorientalanc.blogspot.com.es/2013/04/reunio-per-constituir-lassemblea-de.html el passat 16 d'abril i per Sant Jordi van muntar una paradeta a la plaça Pau Picasso en la qual van estar informant dels seus propòsits i donant arguments per a la independència a tothom que s'hi va acostar tot repartint els nostres tríptics.

Comenten els companys que estan molt contents d'aquesta primera "sortida al carrer" en un població on una gran majoria dels seus habitants procedeix de les diferents d'onades d'immigració. Conten que van poder recollir 23 noves adhesionns a l'ANC i que van esgotar 200 tríptics en català i gairebé la meitat més en castellà, més que res per absència ja dels catalans.

Aquesta resposta és una mostra de com canvien les coses a Catalunya. Un dels aspectes que més va sorprendre als companys fou l'origen de les persones que van acceptar i recollir els tríptics en català, sens dubte el resultat de la immersió lingüística a les nostres escoles que ens volen sabotejar des de lleis de l'estat espanyol i a les quals no ens hem de sobmetre.

El proper dissabte 4 de maig instal·laran una nova paradeta a la Fira al Carrer de Montornès i esperen repetir l'èxit aconseguit en la de Sant Jordi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada