Campanya de micromecenatge per afavorir la Sobirania Fiscal



L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha endegat aquest dilluns una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma totSuma amb l’objectiu d’afavorir l’exercici de la Sobirania Fiscal d’una manera massiva.




L’objectiu de l’ANC és arribar als 10.000 euros per tal de finançar una part de la campanya informativa i formativa que ja s’ha iniciat i amb la que pretén arribar a tots els pobles i ciutats on l’ANC hi és present i disposar d’experts en assessorament fiscal per donar suport a tothom qui vulgui fer el pas.
Us animem a participar-hi i a fer difusió d’aquesta campanya mitjançant les xarxes socials de les territorials i sectorials per tal que s’assoleixi l’objectiu marcat. Aquí en teniu els diferents enllaços:

Web Campanya Sobirania Fiscal: http://sf.assemblea.cat/


El pagament d’impostos a l’Agència Tributària Catalana és un acte de “dignitat i reacció davant de l'espoli fiscal i de l'ús que es fa actualment dels nostres impostos” i, si esdevé massiva, enforteix les institucions catalanes en les accions que han d'anar fent per aconseguir l'Estat propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada