La Garriga i Sta. Maria i St. Esteve de Palautordera, municipis que també comencen a bellugar-se per la Sobirania Fiscal

El passat 24 d'abril el Ple Municipal de La Garriga va aprovar mb el suport de tots els rups municipals excepte PSC i PP. S'hi va incloure una salvedat "quan sigui legal fer-ho". 

Gràcies a la comissió de Sobirania Fiscal de la nostra Assemblea i la plataforma Catalunya Diu Prou tots sabem que il·legal no n'és, ja que existeix el concepte a la normativa espanyola de la finestreta única i, de moment, els diners després de passar per l'Agència Tributària Catalana són reenviats a la Hisenda espanyola, amb la qual cosa queda perfectament regularitzat el pagament. Ara bé, fer-ho ajuda a constituir la nostra Hisenda, ja que el principal problema que acttualment té la nostra Agència és la manca de dades sobre els contribuents, un pas imprescindible perquè la Generalitat pugui començar a cobrar directament els nostres impostos. 

Amb tot, sembla que els nostres representants municipals tenen por a la possible inhabilitació que el govern espanyol els podria incoar. 

És feina de tots els que treballen per l'alliberament del nostre país ajudar a dissipar aquestes pors i encoratjar a tothom a donar aquest pas que és imprescindible per assolir la independència.

Recordar-vos que l'únic alcalde de la comarca que ha fet efectiu el pagament a l'Agència Tributària Catalana és el de Llinars, vegeu: L'alcalde de Llinars ingressa l'IRPF i l'IVA a l'Agència Tributària Catalana: "La Independència es cosa de tots i no es pot fer sense trencar cap plat"


Pel seu costat, els companys de l'ANC de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera el dia 2 de maig van promoure una reunió amb els alcaldes de les dues poblacions i Catalunya diu Prou per impulsar la Sobirania Fiscal.

Catalunya Diu Prou va explicar que, ara per ara, només hi ha els mecanismes adients per fer-ho en el cas de la renda (1 cop l'any) i l'IVa (cada tres mesos). Recorden que es tracta d'una manifestació de Sobirania Fiscal  i que per fer-ho s'ha de presentar els impostos com sempre, però a diferència de pagar-los a l'Agència Tributària Espanyola es paguen a la catalana informant que es desitja que es quedin a Catalunya.

Podeu llegir més informació sobre aquest acte a: http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/2417/catalunya/diu/prou/reuneix/governs/palau/sant/esteve/sobirania/fiscal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada