L'Ajuntament de Castellterçol demandat per l'advocacia de l'Estat espanyol per haver-se declarat territori lliure i sobirà


L'Estat espanyol ataca per terra, mai i aire tot allò que fa flaire d'independentisme i utilitza totes les armes que té a la seva disposició. Fins i tot, la guerra bruta. Però també és capaç de riure's i burlar-se del procés català, i menystenir les iniciatives sobiranistes que poden sorgir del món local.


Això és el que ha passat en la demanda que ha presentat l'advocacia de l'Estat al jutjat contenciós administratiu número 7 de Barcelona contra l'Ajuntament de Castellterçol (Vallès Oriental) per haver-se declarat territori català lliure. El recurs, al qual ha tingut accés aquest diari, ridiculitza al màxim aquesta campanya municipalista que va engegar Sant Pere de Torelló (Osona) l'any passat, que ja té prop de 200 adherits i en què les poblacions es proclamen “lliures” d'Espanya. El lletrat, que representa la delegació del govern espanyol, manté que la declaració és com un “acudit” que podrien explicar un grup d'amics que van a prendre unes copes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada