L’ANC de Caldes de Montbui demana als seus conciutadans que comencin a decidir el 25N

Des de l’ANC de Caldes de Montbui us voldríem traslladar, davant les eleccions d’aquest diumenge, el nostre convenciment que són un primer pas, important, d’un camí transcendental per al futur del nostre poble.

Com ja tots sabeu, l’ANC és una organització transversal que té com a objectiu aconseguir la majoria social necessària perquè els nostres representants polítics, democràticament escollits, proclamin la independència del nostre país. No som, ni volem ser, un partit polític, ni ens presentem a cap elecció. Som un moviment cívic.

En els darrers anys, podríem situar l’inici de tot aquest moviment a la Consulta per la independència d’Arenys de Munt al 2009 i, el punt àlgid, a la manifestació de l’11 de setembre de 2012. Els darrers anys, doncs, el que s’ha posat de manifest, d’una manera contundent, és la voluntat dels catalans, del poble de Catalunya, d’agafar les regnes del seu destí. És el poble el que ha tornat a aixecar la veu per dir el que vol, per tornar a ser protagonista polític del que passa, perquè aquesta veu sigui escoltada.

I aquesta veu té molts matisos, com matisos té la nostra complexa i rica societat. A l’ANC tothom s’aplega amb la seva pròpia veu, però amb un sol i clar objectiu: avançar cap a la independència de Catalunya.

I és per això que us demanem que reflexioneu sobre el que farem aquest diumenge.

Com deia no fa gaire l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté en unes jornades a Caldes, en tres-cents anys els catalans no hem tingut una oportunitat tan clara com la que es presenta aquest diumenge, de manifestar-nos de forma contundent, pacífica i democràtica sobre el que volem ser: un país lliure, amb bones relacions amb els seus veïns, un país socialment avançat, que protegeix la seva gent gran i mira pel futur dels seus joves i dels seus infants.

Només volem decidir per nosaltres mateixos.

Calderins, que ningú que pensi així es quedi a casa. Voteu per aquell que més a prop de vosaltres estigui, però voteu. Hem iniciat un camí que no té retorn, i que té un objectiu clar: la independència.


(Comunicat adreçat als ciutadans de la vila de Caldes de Montbui per l'Assemblea Territorial)



La foto és de la Marxa cap a la Independència que es va fer el juliol passat de Castellcir a Caldes de Montbui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada