Vols aprendre a convéncer, a tenir arguments contra les mentides i la por?


 CURS DE FORMACIÓ PER A FORMADORS DE L’ANC

Des del Secretariat, a proposta del Marc Ricart, s’ha organitzat un curs de formació.
Es tracta d'una formació per formadors de l'ANC.
La durada de la sessió és de 4 hores
La formació consistirà en una primera part teòrica i d'una pràctica, sobre com ens hem d'adreçar a la gent, sigui des d'una paradeta o bé en un acte, per poder fer arribar el missatge de l'ANC tant a convençuts, com a no convençuts i indecisos.
La formació és per a tots els membres de l'ANC del Vallès Oriental que un cop formats, tinguin la capacitat de formar la gent de cada AT respectiva. Degut a que el nº d'assistents no pot ser gaire nombrós s’ha pensat en que vinguin 1 persona de cada AT i 2 d’aquelles AT que agrupen a dos municipis, per si vol venir una persona de cada municipi. Hi haurà un màxim de 35 persones.
La formació es tindria que fer un diumenge pel matí de 10 a 14h.
El lloc segurament serà l’Ametlla, però falta per confirmar.
Es proposa que els que vulguin després del curs ens quedem a dinar.
Segons en Josep Colomer, responsable del curs: “Als dinars sovint surten coses tant o més interessants que en la pròpia formació, ja que a tot arreu hi ha gent amb molt bones idees... l'únic que no es difonen i es queden a la territorial.”, per això proposem fe un dinar després. 
Les dates que es proposen son les dels diumenges 18 de novembre, 2 de desembre i el dijous 6 de desembre, malgrat que aquest potser que més d’una AT tinguin programats actes de catalanitat per desgreuge davant la constitució espanyola.

Ens tindríeu que contestar, a l'adreça de mail que figura a baix, abans del dimarts 6, la persona que vindrà de cada AT (o dues), la data que li va millor i si es quedarà a dinar. En funció de les respostes es triarà la data que vagi millor a més gent. El dilluns 12 es comunicarà el dia que es farà el curs, quants serem, el lloc, el preu del menú i quants es quedaran a dinar. El menú del dinar serà a un preu mòdic que pot estar sobre els 15€.

Creiem que serà una bona oportunitat per dotar-nos d’eines de cara a la tasca a fer per assolir la majoria social necessària pel recolzament a la independència.

Esperem les vostres respostes.

Joan Guarch
Coordinador Comarcal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada